elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant donacions de material sanitari

L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant donacions de material sanitari
  • La setmana passada, la brigada d’obres va coordinar més donacions d’empreses i entitats

MÉS FOTOS
L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant donacions de material sanitari - (foto 2)

L’Ajuntament d’Alcoi segueix coordinant les donacions de material sanitari i d’altre tipus, sempre centrat a lluitar contra la crisi del Covid19, realitzat per diferents entitats i empreses de la nostra ciutat . La brigada d’Obres col·labora en arreplegar el material i el trasllada a l’Àrea de Salut d’Alcoi per a que arribe a aquells que estan lluitant en primera línia contra el Covid19 o a altres llocs, en el cas d’altres tipus de donacions, per ajudar a combatre la crisi i les seues conseqüències.

Durant la setmana passada, del 30 de març al 3 d’abril, es van rebre diverses donacions. Entre elles, per exemple la de l’Ampa del Colegio la Salle que en col·laboració amb Laboratorio Español Investigaciones de Cosmetológicas, van donar conjuntament un total de 1000 gels hidroalcohòlics. També l’empresa Espiral Grupo ha estat col·laborant, en aquest cas, amb la neteja i desinfecció de vehicles.

Una altra empresa que ha mostrat la seua solidaritat del sector tèxtil és  El Delfin,  de Banyeres, que ha donat tovalloles per a les residències de gent gran i, per últim, Lownet Telecomunicaciones (Netllar) ha entregat targetes d’Internet perquè l’alumnat més vulnerable puga seguir la seua educació des de casa a través d’Internet.

Es recorda que, de moment, no es poden fer donacions personals, només poden ser empreses o entitats i de material embalat o per estrenar. El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, explica que «seguim rebent mostres de solidaritat de les entitats i empreses de la nostra ciutat i d’altres poblacions veïnes, ara que ja comencem la quarta setmana de quarantena. Amb el personal municipal estem coordinant la seua entrega allà on pot ser útil pel que agraïm a totes i tots els que d’una manera o altra s’han mostrat disposats a donar allò que tenen».

Els interessats en fer donacions poden posar-se en contacte amb el telèfon habilitat per l’Ajuntament d’Alcoi, 900750071, en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.

Pujar