30 de novembre de 2020 30/11/20

Jornada de Convivència dels xiquets Sahrauís i les seues famílies d'acollida a la piscina municipal José Trenzano

Jornada de Convivència dels xiquets Sahrauís i les seues famílies d'acollida a la piscina municipal José Trenzano - (foto 1)

    La Piscina Municipal José Trenzano va acollir una jornada de convivència entre els xiquets Sahrauís acollits per famílies durant l'estiu a la província d'Alacant. Des de la regidoria de Polítiques Socials es va pagar l'accés al recinte tant als xiquets com a les seues famílies, mentre que el Rotary Club Alcoy els va convidar a dinar, convidant també a assistir a regidors de la Corporació Municipal.

    Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials explica que «aquesta jornada aprofita perquè els xiquets i xiquetes tinguen un dia d'esbarjo, mentre que les famílies també es coneixen i poden compartir les seues experiències». Mira indica que «des de la nostra regidoria hem col·laborat abonant l'entrada a la piscina per a tots ells, ja que per a nosaltres aquest tipus d’activitats que afavoreixen la convivència són molt importants, també hem d'agrair al Rotary Club que com tots els anys els ha convidat a dinar».

    Pujar