elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza la reurbanització dels carrers D,E i F en el polígon Cotes Baixes

Finalitza la reurbanització dels carrers D,E i F en el polígon Cotes Baixes
  • La intervenció ha consistit en la repavimentació necessària per a reparar la part la xarxa viària del polígon industrial més danyada

MÉS FOTOS
Finalitza la reurbanització dels carrers D,E i F en el polígon Cotes Baixes - (foto 2)
Finalitza la reurbanització dels carrers D,E i F en el polígon Cotes Baixes - (foto 3)

Dins dels treballs d'adequació i millora de les àrees industrials d'Alcoi, acaben de finalitzar part de les obres previstes en Cotes Baixes, polígon per al qual hi ha prevista una inversió total de 201.977 euros, dels quals 165.340 euros són a càrrec de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la resta 36.637 euros seran aportats per l'Ajuntament d'Alcoi.

En concret, l'actuació que acaba de finalitzar ha consistit en la repavimentació necessària per a reparar la part la xarxa viària del polígon industrial de Cotes Baixes més deteriorada que existeix, els carrers D, E i F.

Per a dur a terme aquestes obres, el pressupost ha ascendit a 95,000 euros. D'aquesta quantitat, 77.767 euros (un 81,86%) s'han obtingut gràcies a les ajudes concedides per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), mentre que l'aportació municipal és de 17.233 euros (18,14%).

La superfície total de l'àmbit sobre el qual s'ha actuat ascendeix a uns 7.000 metres quadrats. A més de la reposició del paviment per a impedir que afloren clivelles en superfície, s'ha procedit també al pintat de la senyalització horitzontal sobre la calçada, així com del carril bici en carrer E.

Segons destaca el regidor d'Indústria i Activitats, Jordi Segura, “Millorar les condicions que el nostre sòl industrial ofereix tant a les empreses ja consolidades com a les que vulguen assentar-se en un futur, és un objectiu prioritari per a aquest Govern, que ha fet un important esforç econòmic en aqueix sentit” Segura ha destacat, a més, la importància de comptar amb el suport de l'Administració autonòmica, que “a través de l'IVACE ofereix una ajuda crucial per a aconseguir que els polígons d'Alcoi atractius i competitius”.

El projecte per a millorar les àrees industrials d'Alcoi contempla també millores en la resta de polígons: Cotes Altes, Beniata, Santiago Payá i El Castellar. Entre la subvenció de l'IVACE i l'aportació municipal, la inversió per a dur-les a terme és d'1.211.771 euros, que se sumen als més de quatre milions invertits en els diferents polígons aquests últims anys. A tot això, cal sumar que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana assumirà la construcció de la rotonda de l'Accés Nord, amb un cost de més de 900.000 euros.

Pujar