elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Equips i seleccions nacionals i internacionals entrenen en el circuit municipal BMX Alcoi

Equips i seleccions nacionals i internacionals entrenen en el circuit municipal BMX Alcoi
  • Aprofitant les bondats del clima són molts els esportistes que es desplacen en època hivernal a la costa alacantina per a realitzar les seues estades de preparació

  • Alcoi i el seu circuit han sigut triats per molts combinats nacionals durant les últimes setmanes per a realitzar sessions d'entrenaments

Les seleccions d'Alemanya, Itàlia, França, Croàcia, Holanda i Espanya han entrenat en el circuit municipal BMX d’Alcoi des que s'inaugurara el mes de març passat de 2021. Des d’aleshores, aquesta instal·lació ha anat incrementant considerablement el seu ús esportiu i en aquests moments s'ha convertit en destí escollit per gran quantitat d'equips, seleccions i esportistes federats per a les seues sessions d'entrenaments i que valoren la qualitat del mateix així com l'entorn en el qual està situat.

Segons explica el regidor d’Esports, Alberto Belda, «Estem molt satisfets de l’excel·lent acollida que des de la seua obertura ha tingut aquesta nova instal·lació esportiva, tant per part de tècnics com d’esportistes i aficionats. Prova d'això van ser la Copa de la Comunitat Valenciana al maig de 2021 i la Copa d'Espanya al setembre del passat any, dues proves que tornaran a disputar-se en la nostra localitat els pròxims mesos de març i setembre».

D'uns mesos a aquesta part, coincidint amb els stages que diverses seleccions nacionals realitzen en la costa alacantina, el circuit ha crescut en visibilitat (nacional i internacional) i ús per part d'esportistes d'elit. Així ho constata la visita a la nostra ciutat de combinats nacionals en aquestes últimes dates i d'esportistes d'altres nacionalitats i també de diferents llocs del territori nacional que entrenen de manera individual prèvia reserva de la instal·lació.

A destacar també les set proves escolars que s'han realitzat en la instal·lació des del moment de la seua obertura. Unes proves que congreguen sempre a un bon nombre de joves esportistes tant alcoians com d'altres localitats pròximes i que amb aquest nou traçat han incrementat també el total de participants.

Des del Centre d´Esports s’agraeix el treball de difusió i col·laboració que es realitza per part del Club BMX Alcoi perquè Alcoi s'haja afermat com a destí esportiu triat pels amants d'aquesta modalitat.

Pujar