10 de desembre de 2019 10/12/19

Ja ha començat campanya trimestral de desratització

Ja ha començat campanya trimestral de desratització - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ja ha començat campanya trimestral de desratització - (foto 2)
  Ja ha començat campanya trimestral de desratització - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Alcoi està duent una nova actuació dins de la Campanya Anual de desinfecció, desinsectació i desratització que, amb un pressupost anual de 50.000 euros, consisteix en actuacions trimestrals. L'actuació que ha començat per la zona del Viaducte i la Zona Nord, i seguirà per tots els barris de la ciutat durarà en total 15 dies.

  El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, explica que «fa temps que treballem pel control de plagues de diferents animals a la nostra ciutat. Ara estem treballant en una d'aquestes campanyes, coincidint amb l'inici de la temporada més estival, però hem de tindre en compte que el contracte és anual i que trimestralment s'actua a tota la ciutat».

  Recordem que des de la regidoria de Medi Ambient es va posar en marxa una campanya, amb sancions, encaminada a aconseguir que els propietaris de solars i edificis els tinguen les seues propietats en les condicions de neteja necessàries. Per la seua banda, l'ajuntament també ha treballat als solars municipals, netejant-los i col·locant paranys.

  ocultar
  Ja ha començat campanya trimestral de desratització
  Pujar