3 de juny de 2020 3/6/20

Els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana col·laboren en la restauració de sendes i camins a Alcoi

Els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana col·laboren en la restauració de sendes i camins a Alcoi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana col·laboren en la restauració de sendes i camins a Alcoi - (foto 2)

  L’Ajuntament d’Alcoi va sol·licitar, el 20 de febrer, la col·laboració dels serveis dels Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana per a retirar arbrat que dificultava o, directament, impedia el trànsit en diferents camins i sendes del terme municipal d’Alcoi. Aquesta caiguda d’arbres es troba dins dels efectes que la borrasca Glòria va tindre a la ciutat. Les actuacions de la unitat BA311 que s’han realitzat al llarg de diferents dies i en diverses zones de la ciutat, han millorat el nostre entorn natural evitant també possibles perills per a senderistes i visitants.

  El cos de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana es troba englobat dins de Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergència (SGISE), empresa pública que pertany a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), i les seues actuacions s’han deixat notat en els paratges naturals de la Font del Quinzet i Racó de Sant Bonaventura; Preventori i Vilaplana; Via Verda i Serelles.

  El regidor de Transició Ecològica i emergències, Jordi Silvestre, agraeix la col·laboració d’aquests efectius autonòmics: «Volem agrair des de l’Ajuntament d’Alcoi al cos de Bombers Forestals de la Generalitat, una vegada més i com sempre que els demanem col·laboració, la seua actuació al nostre entorn. La feina realitzada en diferents indrets per a deixar-los lliure d’arbres caiguts a causa de la borrasca Glòria millora la seguretat i també la imatge dels paratges naturals d’Alcoi i és molt positiva per a totes aquelles persones que gaudim del meravellós entorn  que tenim a la ciutat d’Alcoi». 

  Les actuacions per a netejar l’arbrat afectat pel temporal i deixar lliures al trànsit de persones les sendes alcoianes es va realitzar els dies 21, 24, 25 i 28 de febrer en els llocs indicats anteriorment. L’última actuació pendent, que es realitzarà pròximament serà en la ruta BTT de la zona de Polop.

  Pujar