elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avancen a bon ritme les obres de millora de l’institut Andreu Sempere

Avancen a bon ritme les obres de millora de l’institut Andreu Sempere
  MÉS FOTOS
  Avancen a bon ritme les obres de millora de l’institut Andreu Sempere - (foto 2)

  Les obres se centren la substitució de tots els finestrals de l’edifici a més del condicionament de la façana exterior, i també diverses millores respecte a l’accessibilitat al centre. L’Ajuntament va redactar en el seu moment el projecte i ara Conselleria que ara està portant endavant les obres.

  L’institut Andreu Sempere està millorant les seues instal·lacions de cara a l’inici de nou curs. Tant l’alcalde, Toni Francés com el regidor d’urbanisme, Manolo Gomicia, han visitat les obres amb tècnics municipals d’arquitectura. Les millores avancen a molt bon ritme i ja es pot veure un important canvi d’imatge de la façana de l’edifici.

  Recordem que el centre educatiu alcoià està pendent d’un renovació integral des de fa molts anys. Davant la necessitat de millorar la qualitat de vida de la comunitat educativa, l’Ajuntament va acordar en la direcció territorial d’educació d’Alacant, una sèrie de mesures urgents. Des de la Casa Consistorial es va realitzar el projecte d’adequació i ara la direcció territorial està portant endavant l’obra. Unes millores que suposen el canvi de finestres i de la porta d’entrada i altres mesures que redundaran en l’accessibilitat.

  El regidor d’Educació subratlla que «el fet de portar a terme aquestes millores no lleva que continuem considerant absolutament necessari que Conselleria porte a terme el projecte sencer de reforma de l’IES Andreu Sempere però no podíem quedar-se de braços creuats mentre esperem un projecte que suposa milions d’euros. Aquestes actuacions que ara estan realitzant-se milloraran la qualitat ambiental de l’edifici, hi haurà un estalvi important d’energia, i a més s’eliminaran barreres arquitectòniques. Esperem que els que dia a dia treballen i estudien a l’Andreu Sempere ho facen aquest curs en millors condicions que als últims anys».

  Pujar