elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un 67’26% de la població d’Alcoi ja ha sigut vacunada

Un 67’26% de la població d’Alcoi ja ha sigut vacunada
  • 40.364 persones les que han rebut la pauta completa o bé la primera dosi

Segons les dades recollides pel Centre de Salut Pública, en total són ja 32.823 persones les que compten amb la pauta completa de vacunació (54,69% de la població), mentre que altres 7.541 alcoians i alcoianes han rebut una dosi (12,56% de la població). Això fa 40.364 habitants del municipi (un 67,26% del total) que han rebut la pauta completa o al menys una dosi.

Respecte al Departament de Salut, que engloba a 32 poblacions d'aquestes comarques, en total s'ha aconseguit vacunar al 66’33% de la població, que ja té la pauta completa o la primera dosi.

Aquestes dades arriben en finalitzar el mes de juliol, en què s’ha experimentat un nou repunt de la incidència a tota Espanya i també al nostre territori. Segons les dades actualitzades per la Conselleria de Sanitat aquest mateix divendres, la incidència acumulada se situa en Alcoi en els 498,70 casos per cada 100.000 habitants, una xifra que malgrat seguir sent elevada, mostra una tendència a l’estabilització.

És per això que la regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán, destaca la importància de la vacunació com a "eina fonamental per combatre aquesta crisi sanitària" i aprofita per "agrair el treball que molts professionals i voluntaris estan duent a terme per a poder portar avant aquest procés tan necessari". Sanjuán fa també una crida a la conscienciació col·lectiva i recorda que "en aquests moments, cal no relaxar-nos i seguir complint les mesures per véncer la pandèmia, una fita que només aconseguirem amb la responsabilitat de tots i totes”.

Pujar