elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia presenta la programació cultural de l'últim semestre de 2017

Alboraia presenta la programació cultural de l'últim semestre de 2017

    L'Ajuntament d'Alboraia té previst una àmplia varietat d'activitats culturals per als pròxims mesos d'octubre, novembre i desembre gràcies a la col·laboració de CulturArts, La Generalitat i el SARC de la Diputació de València. En aquesta última temporada s'ha seguit apostant per les representacions teatrals, el cinema, les exposicions, la fotografia i la música.

    El teatre L'Agrícola serà novament l'espai que acollirà la major part d'activitats organitzades que donaran començament a la fi d'octubre amb l'obra teatral per a adults "El verí del Teatre" dirigida per Rodolf Sirera.

    A aquesta representació se sumen altres incloses en la programació com "Vives", una peça que reflexiona sobre el succeït en l'Institut Lluis Vives en 2012 i resumeix la vida de l'humanista valencià o "El crédit", de Joan Miguel Reig Aracil, on assumptes quotidians com les relacions humanes i la crisi econòmica i de parella es tracten de manera reflexiva i humorística.

    Per al públic infantil, la programació teatral es completa amb l'obra "La Màgia de Jammes i Pipo" dirigida per Rosa Mª Arquer, el teatre de marionetes "Versos en la teua finestra" de Projecte Caravana o la fusió del teatre i dansa "Makuki" d'En Ambre DANSA. A més, el teatre infantil adquireix un paper protagonista els dies nadalencs amb les representacions de marionetes "Festival Grimm" de Teatre Buffo, "Kiti Kraft" de Bambalina Titelles.

    Atés que el cinema també té un pes important en l'agenda cultural d'Alboraia, es projectaran les pel·lícules "Brava" i "Estiu 1993", ambdues espanyoles i en valencià; el film "Mascotes" dirigida als més menuts i doblada també al valencià i finalment, es durà a terme una projecció de diversos curtmetratges d'entrada gratuïta.

    Els intèrprets Mireia Vives i Borja Penalba posaran la nota musical amb el seu nou disc "Línies en el cel elèctric" juntament amb l'actuació del guitarrista Toni Cotolí i els contacontes, cançons i llegendes interpretats per Rodamons Teatre amb la peça "La Queboqueseria".

    Finalment, la Casa de la Cultura acollirà exposicions de pintura d'artistes com Maribel Sales i Amparo Belenguer o Rosa García i Encarna Albert. La programació es completa amb l'exposició multidisciplinària de Cristian Gil, la exposición "We are on the side of peace"; una altra dedicada a la música mediterrània del País Valencià i amb l'exposició inspirada en la vida d'Isabel de Villena. També hi haurá una exposició fotogràfica de Vicent Bernardo Julia Ribes.

    Les entrades poden adquirir-se ja en agendaalboraya.com o a través del número de telèfon de la Casa de la Cultura (961862048).

    Pujar