16 de febrer de 2020 16/2/20

Miquel Gilabert apadrina la ruta de la tapa Alboraia Urban-Platja 2019

Miquel Gilabert apadrina la ruta de la tapa Alboraia Urban-Platja 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Miquel Gilabert apadrina la ruta de la tapa Alboraia Urban-Platja 2019 - (foto 2)

  La Ruta de la Tapa, Alboraia Urban-Platja, torna amb una interessant oferta gastronòmica que podrà degustar-se els dos primers caps de setmana del mes d'abril en bars i restaurants de la localitat.

  Totes les tapes d'aquesta edició, cada any més elaborades minuciosament pels hostalers locals, participen dilluns que ve 11 de març a les 19 hores en l'hotel Olympia en el concurs de la Millor Tapa 2019 d'aquesta setena edició, on un jurat professional triarà la tapa guanyadora.

  El jurat estarà format pel cuiner Miquel Gilabert de Cuina creativa en Suculent Gilabert, Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, Sebastián Torres, regidor de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament d'Alboraia, Amparo Gimeno, autora del llibre “La Cuina Tradicional d'Alboraia”, José Andrés en representació del centre Makro Albuixec i Jorge del Barco representant a l'Hotel Escola de cuina i turisme, ECOTUR.

  De divendres a diumenge, els establiments d'Alboraia identificats amb la banderola de la Ruta de la Tapa oferiran als seus clients una tapa especial i una beguda per 2,90 euros. Els establiments es trobaran en els tres nuclis: centre urbà, platja Port Saplaya i la Patacona.

  Fins hui, la ruta de la tapa sempre ha estat recolzada per persones reconegudes del món de la gastronomia i enguany compta amb Miquel Gilabert, cuiner i reconegut en les xarxes socials com Suculent Gilabert, qui assistirà el pròxim dia 11 de març en l'acte de presentació de la Ruta a més de ser membre del jurat del concurs de la Millor Tapa 2019.

  Aquesta iniciativa gastronòmica s'organitza des de l'Ajuntament a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic amb la finalitat de promocionar el comerç local i dirigit principalment a la dinamització del sector hostaler d'Alboraia.

  Aquesta edició compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, entitats privades de la localitat com ECOTUR i l'Hotel Olympia, associacions com ACEPA Alboraia i ACECOVA. Col·labora també Suculent Gilabert i Makro com a proveïdor oficial, fidel col·laborador d'aquest esdeveniment gastronòmic.

   

  Pujar