28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'empresa alboraiera Lolín Carrión dóna màscares a l'Ajuntament d'Alboraia

L'empresa alboraiera Lolín Carrión dóna màscares a l'Ajuntament d'Alboraia - (foto 1)
  • Les 400 màscares, que augmentaran en els pròxims dies, reforcen la protecció dels serveis sanitaris, socials, seguretat i neteja de la institució pública

Julián Martínez, propietari de l'empresa Lolín Carrión S.L. i de la marca de moda infantil LOLIN, ha donat màscares a l'Ajuntament d'Alboraia per a reforçar la batalla contra el coronavirus. Concretament, 400 màscares entre ahir i hui i el número de les quals augmentarà durant els pròxims dies amb noves donacions d'aquest material de protecció que està confeccionant el taller de la companyia i que estan sent destinats als centres de salut, la Policia Local, la brigada de neteja i desinfecció i Serveis Socials de la localitat per intensificar les mesures de protecció d'aquests departaments en la feina de casa habituals i en l'atenció a domicili.

No és la primera vegada que l'empresa de Julián Martínez participa en la vida activa del municipi. En la localitat és conegut per oferir peces de roba, llençols, mantes i material tèxtil de qualsevol índole que puguen necessitar les persones amb menys recursos d'Alboraia per ajudar en la labor que realitza la regidoria de Benestar Social de Susana Cazorla, així com ha contribuït en diverses ocasions a les festes patronals.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha agraït la iniciativa de Lolín Carrión S.L. i ha destacat l'actuació com “una mostra de solidaritat de la qual sempre sol fer gala els veïns i veïnes d'Alboraia, especialment en moments tan delicats com el que estem vivint a causa de la pandèmia”. El primer edil també recorda que és molt important “seguir les recomanacions i indicacions dels Cossos i Forces de Seguretat i les autoritats sanitàries per a evitar la propagació del COVID-19, quedant-nos a casa”.

La marca LOLIN va nàixer en 1987 amb la creació de l'empresa Lolín Carrión S.L., situada en La Patacona d'Alboraia. Des de llavors, la seua producció de moda per a bebés i xiquets i xiquetes s'ha expandit per botigues multimarca i grans magatzems del territori nacional i s'ha exportat a països del continent europeu i americà. Compten amb una web http://lolincarrion.com/, des de la qual es pot contactar perquè altres municipis puguen encarregar màscares.

Pujar