elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia s'acomiada de les persones becades durant estiu

L'Ajuntament d'Alboraia s'acomiada de les persones becades durant estiu
  • El programa "Alboraia et beca" ha comptat amb 14 joves els mesos de juliol i agost

Susana Cazorla Martí, alcaldessa en funcions i regidora de l'Ajuntament d'Alboraia, s'ha acomiadat este matí dels i les joves que han estat becats pel consistori durant este estiu.

L'alcaldessa en funcions ha volgut agrair el temps que han estat col·laborant amb els diferents serveis municipals, i ha expressat el seu desig perquè aquestes beques els hagen ajudat a conéixer millor l'administració i millorar a nivell formatiu i professional.

Les persones seleccionades van ser estudiants de titulacions relacionades amb els serveis corresponents, i han tingut una jornada de 20 hores setmanals durant els mesos de juliol i agost, la retribució del qual ha estat de 500 € al mes. El programa "Alboraia et beca" és finançat pel mateix Ajuntament d'Alboraia, en substitució a les beques en les administracions locals anteriorment gestionades per la Diputació de València.

Dues persones han fet la seua estada a la Biblioteca Pública Municipal, una al departament de Medi Ambient, tres estudiants d'infermeria en el servei de Salvament i Socorrisme, i huit estudiants als serveis d'Organització i Qualitat.

Pujar