21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís per Alboraia confia en repetir els resultats de les eleccions autonòmiques i ser la força política més votada en les locals

Compromís per Alboraia confia en repetir els resultats de les eleccions autonòmiques i ser la força política més votada en les locals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Alboraia confia en repetir els resultats de les eleccions autonòmiques i ser la força política més votada en les locals - (foto 2)
  Compromís per Alboraia confia en repetir els resultats de les eleccions autonòmiques i ser la força política més votada en les locals - (foto 3)
  Compromís per Alboraia confia en repetir els resultats de les eleccions autonòmiques i ser la força política més votada en les locals - (foto 4)

  Compromís per Alboraia ha presentat la seua candidatura local en el Saló de Plens. La coalició s'ha marcat com a objectiu ser la força més votada a Alboraia i obtindre l'alcaldia per primera vegada. Fonts de Compromís indiquen "Les eleccions del 26 de maig són molt importants. Per una banda hem de garantir la presència de Compromís al Parlament Europeu per a defensar els interessos valencians a Brussel·les. D'altra banda, hem de continuar per la via de les Autonòmiques d'abril i tornar a ser la força política més votada a Alboraia. Durant la legislatura 2015-19 hem demostrat que tenim idees i propostes per a millorar el nostre poble, i volem poder dur-les endavant des de l'alcaldia en la legislatura 2019-2023"

  Compromís per Alboraia durant la legislatura 2015-19 ha tingut 6 regidors-es, només superada en nombre d'edils pels 7 del PSOE. La candidatura, per primera vegada en el cas de Compromís per Alboraia, està encapçalada per tres dones: Àngels Belloch, Conxa Villena i Carmen Valero.

  L'acte ha comptat amb la presència i les intervencions de Maria Josep Amigó (Vicepresidenta de la Diputació de València), Carles Esteve (Diputat de les Corts Valencianes i membre de la llista local de Compromís per Alboraia) i la candidata de Compromís per Alboraia a l'alcaldia Àngels Belloch.

  Belloch en el seu parlament ha destacat la importància de les eleccions del 26 de maig en què es decidixen els eurodiputats-des, els regidors-es i les alcaldies, i també la composició de la Diputació de València. La candidata ha fet un repàs a les propostes de la legislatura 2015-19 i de les plantejades per a la nova legislatura. En el seu parlament ha destacat "El nostre model de poble és un poble en què els ciutadans tinguen els serveis que necessiten sense haver d'estar continuament creixent urbanísticament, per a generar noves necessitats i conseqüentment necessitar més creixement urbanístic. Hem defensat l'horta i hem sigut coherents durant tot el procés que ha dut a l'estat actual del Pla General que està en exposició pública amb això. Una exposició pública que han decidit unilateralment PP i PSOE. Volem els serveis però amb el consum mínim d'horta i no esgotant el creixement permés per la llei d'horta amb aquest nou pge. També volem la participació per a l'elaboració del PGE, l'hem demanat i la posarem en marxa si governem."

  Els membres de la candidatura de Compromís per Alboraia són

  1. Àngels Belloch Aguilar
  2.Conxa Villena Sierra
  3.Carmen Valero Blasco
  4.Ramón Gabriel Gimeno Camps
  5.Josep Roda Cava
  6.Màbel Redondo Durà
  7.Mauro Ponsoda Carreres
  8.Amparo Bermell Pérez
  9.Carlos Sánchez Díaz
  10.Miguel Pastor Borgoñón
  11.Carles Esteve Aparicio
  12.Purificació Baldoví Borràs
  13.Lluís Fontelles Beltrán
  14.Alicia Meseguer Felip
  15.Maria Inmaculada Moreno Cortes
  16.Cristòfol Josep Peris Ribera
  17.Manuela Rochina Garzón
  18.Miquel Solís i Llistó
  19.Anna Montesinos López
  20.Vicente Cerezo Rubio
  21.Paco Navarro Zarzo
  Suplent 1 Antonio Campos Peris
  Suplent 2 Belén Galán Martín
  Suplent 3 Julià Aleixandre Sales
  Suplent 4 Encarna Rubio Climent
  Suplent 5 Alexandre Dolz Galán

  Pujar