17 d’octubre de 2019 17/10/19

Els ciclistes de la peregrinació amb bicicleta pel Camí del Sant Grial reposen forces en Alboraia

Els ciclistes de la peregrinació amb bicicleta pel Camí del Sant Grial reposen forces en Alboraia - (foto 1)

Alboraia, última parada abans d'arribar a València en el Camí del Sant Grial, va donar la benvinguda aquest passat diumenge, 1 d'abril, als ciclistes participants en la segona edició de la peregrinació amb bicicleta d'aquesta coneguda ruta. L'Ajuntament de la localitat els va oferir orxata i fartons per a reposar forces en el seu últim descans abans d'arribar a la seua destinació.

A aquesta trobada va acudir l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares, els qui van repartir els productes estreles del municipi i els van donar ànims per a l'últim esforç per a aconseguir la Catedral de València. Els esportistes van arribar a la localitat després d'un recorregut de 550 quilòmetres iniciat en el Monestir de Sant Joan de la Penya a Osca i tres jornades de camí, tal com havia organitzat l'Associació Cultural del Camí del Sant Grial.

En concret, acompanyats per diversos vehicles d'assistència, els ciclistes van recórrer l'avinguda Divino Maestro i l'avinguda de l'Orxata abans de gaudir del xicotet descans en la rotonda d'Ausiàs March amb un refrescant got d'orxata i fartons per a reposar forces. La Policia Local d'Alboraia, que depén de la regidoria de Seguretat Ciutadana que lidera Sebastián Torres, els va acompanyar durant aquest xicotet trajecte per a vetlar per la seua protecció.

ocultar
Els ciclistes de la peregrinació amb bicicleta pel Camí del Sant Grial reposen forces en Alboraia
Pujar