5 d’agost de 2020 5/8/20

Cs Alboraia sol·licita el certificat que acredite al PSPV ha ingressat diners per a activitats extraescolars municipals

Cs Alboraia sol·licita el certificat que acredite al PSPV ha ingressat diners per a activitats extraescolars municipals - (foto 1)
  • Martínez: “La publicitat d'aquestes ajudes apareix amb el logo socialista; si no existeix l'ingrés, estem davant una basta i enganyosa campanya”

El portaveu de Ciutadans (Cs) d'Alboraia, Vicente Martínez ha sol·licitat per registre “el certificat que acredite que el PSPV ha ingressat diners per a activitats extraescolars municipals”. “Des de fa uns dies la ciutadania pot veure una campanya de publicitat sobre aquest tipus d'ajudes amb el logo del partit socialista i volem saber quan han realitzat aqueixa aportació a les arques municipals”, ha explicat.

L'edil de la formació taronja ha advertit que “si no ho han fet, entendrem que es tracta d'una basta i enganyosa campanya publicitària, que pretén apropiar-se d'uns diners que no els correspon per a fins partidistes”.

Per això, ha argumentat, “urgeix un aclariment dels serveis econòmics d'aquest ajuntament, perquè quede clar, de cara a tots els alboraiers”. “No discutim la campanya, tan sols pretenem aclarir l'origen dels fons, ja que el PSPV-PSOE dóna a entendre que són seus quan són de tots els valencians”.

Per part seua, Cs en les Corts ha preguntat si “la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és coneixedora dels cartells de diferents municipis en què s'anuncien les ajudes per a activitats extraescolars amb el logo del PSPV-PSOE”.

Pujar