1 de desembre de 2020 1/12/20

Alboraia rep l'ecoparc mòbil de l'EMTRE

Alboraia rep l'ecoparc mòbil de l'EMTRE - (foto 1)

  Per facilitar el reciclat de residus, l'ecoparc mòbil arriba al municipi després de la petició, a l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), per part de l'Ajuntament d'Alboraia, a través de la regidoria de Medi Ambient.

  Alboraia disposarà durant tres dies de l'ecoparc mòbil. Els dies 29, 30 i 31 de març estarà situat en l'entrada de Port Saplaya, a l'aparcament del centre comercial Alcampo.

  L'horari de recollida serà dijous 29 i divendres 30 de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores mentre que el dissabte 31 de març l'obertura serà només al matí, de 10 a 13 hores.

  L'ecoparc mòbil és un contenidor habilitat per reciclar residus sòlids urbans que poden ser valoritzades i reciclats i els especials, que no tenen cabuda en els contenidors de recollida tradicionals. Residus com a xicotets electrodomèstics, aparells electrònics, bateries i piles, mòbils, olis, aerosols, càpsules de café i cartutxos de tinta entre uns altres, poden ser dipositats.

  D'altra banda, la regidora de Medi Ambient, Raquel Casares, comenta que aquest punt de recollida és un suport per a l'ecoparc que està instal·lat permanent en el municipi en el camí de Calvet, en la parcel·la 41. Aquesta instal·lació permet dipositar enderrocs, restes de poda, mobles voluminosos, paper-cartó, vidre, envasos lleugers, pneumàtics, radiografies, olis de motor i de cuina, fluorescents, envasos metàl·lics i plàstics, bateries, aerosols, i piles. Aquest espai roman obert cada dia, menys els festius, en el següent horari; de dilluns a divendres de 8 a 21 hores i dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores.

  Pujar