16 d’octubre de 2019 16/10/19

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes celebra el Dia Mundial de la Ràdio

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes celebra el Dia Mundial de la Ràdio  - (foto 1)
MÉS FOTOS
La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes celebra el Dia Mundial de la Ràdio  - (foto 2)

Més d'una vintena d'emissores municipals es donaran cita demà, 13 de febrer, per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial que realitzaran des del Palau de la Generalitat Valenciana amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis I Províncies.  Es tracta d'una festa radiofònica amb què commemorar aquesta efemèride tan assenyalada, però també festejar la consolidació d'una Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes que vertebra el territori a través de continguts de qualitat i proximitat. 

Al llarg del programa, que tindrà una durada de tres hores, es repassarà la formació d'aquesta Xarxa amb els seus fundadors, però també es donarà el protagonisme que mereixen les persones voluntàries i col·laboradors de les emissores locals. D'altra banda,també es parlarà del paper formador que aquestes emissores tenen en els professionals de la comunicació. 

A més, està confirmada la presència del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com del Director General de l'Administració Pública, Antoni Such o el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, a més de les alcaldesses, alcaldes i regidors i regidores dels municipis pertanyents a aquesta Xarxa que coordina Pilar Moreno i acompanyats per la FVMP. 

Tota una festa on institucions públiques, professionals i emissores municipals es donaran la mà per commemorar aquesta efemèride i dir, alt i clar, que les ràdios locals són molt grans. 

XARXA D'EMISSORES MUNICIPALS VALENCIANES 

La XEMV pretén unir esforços amb l'objectiu últim de treballar conjuntament per la millora del sector de les ràdios municipals. És, en definitiva, un espai des d'on definir les metes i traçar les estratègies comunes que redunden en benefici de la ciutadania creat sota el paraigua de la Federació Valenciana de Municipis.

 

ocultar
La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes celebra el Dia Mundial de la Ràdio
Pujar