elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada

Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada
  MÉS FOTOS
  Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada - (foto 2)
  Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada - (foto 3)
  Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada - (foto 4)
  Els Reis Mags visiten Alaquàs per celebrar una gran cavalcada - (foto 5)

  Centenars de veïns i veïnes, associacions, entitats i col·lectius ciutadans van participar activament la nit del 5 de gener en la celebració de la tradicional cavalcada dels Reis Mags organitzada per l'Ajuntament d'Alaquàs.

  Com és tradició, els Reis Mags d'Orient visitaren el nostre municipi en un recorregut que va començar al col·legi Gonzàlez Gallarza, passant per l'Avinguda Miguel Hernàndez per finalitzar a la porta de l'Ajuntament d'Alaquàs on va tindre lloc la recepció oficial a càrrec de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i del Consell de Xiquets i Xiquetes que esperaven a la balconada de l'Ajuntament.

  Els Reis Mags van arribar precedits d'una gran cavalcada protagonitzada pels col·lectius participants, el ritme el marcava la batucada i el grup de Kangoo Jumps, un drac gegant realitzat amb globus d'helio, l'animació de l'Escola de Teatre Juan Alabau i els Corresponsals Juvenils, el grup de Danses l'Olivar amb tabal i dolçaina, el grup de cabuts i uns convidats d'honor, els nostres gegants: Sotil i Carmesina.

  Va desfilar pels carrers del municipi el trenet de l'Associació de Comerciants d'Alaquàs CAdA amb les Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, el grup de gimnàstica rítmica d'Alaquàs, el grup de ball de gimnàstica rítmica, la burreta, la Unió Musical d'Alaquàs i el grup de ball ALHAM. Acompanyaren les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, l'Associació de Moros i Cristians Perolers, la Junta Local Fallera i l'agrupació de pares i mares d'infantil del col·legi Madre Josefa Campos. La vetlada va comptar també amb la participació de l'associació l'Oroneta i la falla avinguda Miguel Hernández que van muntar el seu betlem vivent a la porta de l'Ajuntament d'Alaquàs.

  Una vegada van arribar a l'Ajuntament, va sonar el tradicional Al·leluia. Acompanyats pels focs d'artifici i el llançament de globus biodegradables, els Reis van pujar al balcó per oferir el seu tradicional discurs. A continuació, ja a l'escenari, van rebre als xiquets i xiquetes per escoltar els millors dels desitjos per al 2019.

  Pujar