elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Poetes i Poetesses d’#Alaquàs presenten a la Biblioteca Municipal la campanya “Regalem poesia”

Els Poetes i Poetesses d’#Alaquàs presenten a la Biblioteca Municipal la campanya “Regalem poesia”

    A la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs es va celebrar ahir dimarts 16 de març el recital de poesía online protagonitzat per l’Associació de Poetes i Poetesses d'Alaquàs, que va ser retransmés en directe a través del Facebook municipal Som Alaquàs. Es tracta d’una activitat que va nàixer amb doble vessant, per una banda apropar la poesia a totes les persones oferint  una iniciativa cultural interessant, a més de commemorar el Dia Mundial de la Poesia que es celebrarà el proper 21 de març.

    Durant la cita, a la que també va assistir l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura i el regidor de Cultura Fran Evangelista, es va presentar a més la nova campanya que du per nom “Regalem Poesia” a través de la qual es regalaran 1000 poemes en format marca pàgines que s’introduiran en els llibres de prèstec que sol·liciten les persones usuàries de la Biblioteca Municipal d’Alaquàs. Com a peculiaritat, aquestos marcadors incorporen un codi QR amb un àudio explicatiu de la campanya i una biografia de l’autor o autora protagonista del marcapàgines.

    Si per qualsevol motiu no pots desplaçar-te a la Biblioteca municipal i t’agradaria gaudir dels poemes amb que compta aquesta campanya, podràs trobar-los tots a la pàgina web municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs

    Pujar