elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Música i convivència de la mà amb les festeres d'Alaquàs

Música i convivència de la mà amb les festeres d'Alaquàs
  MÉS FOTOS
  Música i convivència de la mà amb les festeres d'Alaquàs - (foto 2)
  Música i convivència de la mà amb les festeres d'Alaquàs - (foto 3)

  Les Festeres d'Alaquàs 2018 protagonitzaven el passat 4 de setembre, per tercera vegada consecutiva, el tradicional concurs i degustació de pastissos a la plaça de la Constitució. Cita a la que va acudir un nombrós públic i a la que van participar, amb les seues propostes culinàries un total de 35 persones, 7 d'elles a la modalitat infantil.

  A la cita gastronòmica d'enguany s'oferiren més de 30 tipus de pastissos diferents, a més es van lliurar 4 premis: un primer premi de la secció adulta elegit per votació popular, un segon triat pel jurat, a més del premi a ''La coca més festera'' i el de la modalitat infantil.

  Les Festeres d'Alaquàs han mostrat la seua satisfacció davant de la resposta donada pels veïns i veïnes que han volgut participar a la festa i han animat a tots i totes a afegir-se en les pròximes edicions.

  Animaren als veïns i veïnes d'Alaquàs a sumar-se a la festa des de la balconada de l'Ajuntament el dia del Pregó, el 31 d'agost. També ho feren durant la celebració de la Cavalcada que va desfilar pels carrers d'Alaquàs el passat 2 de setembre.

  El dijous dia 6 de setembre, junt amb les Clavariesses de Sant Miquel i les Clavariesses dels Dolors 2018 van organitzar un correbars al qual van recórrer diferents bars del poble acompanyades per la xaranga Dessiguidats.

   

  Pujar