4 de juliol de 2020 4/7/20

"L’Escola d’Estiu" finalitza el curs amb gran éxit de participació

"L’Escola d’Estiu" finalitza el curs amb gran éxit de participació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "L’Escola d’Estiu" finalitza el curs amb gran éxit de participació - (foto 2)
  "L’Escola d’Estiu" finalitza el curs amb gran éxit de participació - (foto 3)

  Hui 31 de juliol el programa “Apunta't a l'estiu” diu adéu. Tota l’activitat va començar el passat 25 de juny prenent com a punt de trobada el C.P. Sanchis Almiñano,  C.P. Ciutat de Cremona i l’IES Clara Campoamor. El programa d’enguany ha comptat amb 620 inscrits.

  Els i les participants han trobat en aquesta proposta, que arriba any ere any de la mà de l’Ajuntament d’Alaquàs, una alternativa per gaudir de l’estiu de forma diferent, amb activitats adaptades a totes les edats i supervisades per professionals del temps lliure i l'educació: excursions, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, psicomotricitat, sessions a l’aula multimèdia, balls, tallers de dramatització, activitats esportives, realització de tasques escolars, visita a la Biblioteca Municipal per gaudir de les sessions de conta contes, jocs d’aigua i activitats per a la sensibilització mediambiental als  Horts Urbans d’Alaquàs.

  Es completava el programa amb l’activitat d'aprenentatge i servei a la comunitat, protagonitzada pels grups de majors participants a l’Escola d’Estiu. Enguany, el grup del Col·legi Sanchís Almiñano i Ciutat de Cremona ha treballat en la recollida d’aliments que, mitjançant Càrites, han arribat a les persones més desfavorides.

  Per la seua banda, el grup de majors de l’escola d’estiu de l’Institut Clara Campoamor va centrar tot el treball en la sensibilització i recollida d’aliments per a les colònies felines d’Alaquàs.

  El festival de fi de curs, celebrat el passat dijous 25 de juliol, va comptar amb la presència dels educadors i educadores, a més de les famílies dels participants que no van voler perdre detall de les exhibicions. Una cita tradicional que marca el fi de curs de l’Escola d’Estiu 2019.

  Pujar