elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'equip femení de l'Alaquàs Caiac Polo es classifica per al campionat d'Europa

L'equip femení de l'Alaquàs Caiac Polo es classifica per al campionat d'Europa
  • L’equip de la categoria sub 21 es proclama subcampió d’Espanya

MÉS FOTOS
L'equip femení de l'Alaquàs Caiac Polo es classifica per al campionat d'Europa - (foto 2)
L'equip femení de l'Alaquàs Caiac Polo es classifica per al campionat d'Europa - (foto 3)
L'equip femení de l'Alaquàs Caiac Polo es classifica per al campionat d'Europa - (foto 4)

El Club Alaquàs Caiac Polo continua sumant èxits i portant el nom d’Alaquàs a les competicions més destacades d’aquesta modalitat esportiva. L’equip femení, dirigit per l’entrenadora Nuria Cañas, ha aconseguit la segona posició en la primera divisió femenina de la Lliga Espanyola de Caiac Polo que les permetrà participar en el campionat d’Europa i lluitar entre els millors equips europeus.

L’equip femení viatjarà a finals de setembre a la ciutat alemanya de Duisburg per a competir i deixar petjada del gran treball que han realitzat en aquesta temporada. És el segon any consecutiu que aquest equip aconsegueix classificar-se per a aquest campionat, un fet complicat però que han assolit amb gran esforç, treball i entrenament constant.

D’altra banda, l’equip de la categoria sub21, que també ha finalitzat la lliga en la seua categoria, ha aconseguit la segona posició en el campionat d’Espanya. Es tracta d’un equip relativament nou digirit per Sergio Cubillo i per Iván Hoyo que arran de les ganes i il·lusió i després de moltes lluites i millorar en cada torneig, els ha dut a ser els subcampions d’Espanya.

Pujar