22 de gener de 2021 22/1/21

L´Ajuntament d´Alaquàs i l´Institut valencià de Finances signen un nou acord de col·laboració per activar els projectes empresarials al municipi

L´Ajuntament d´Alaquàs i l´Institut valencià de Finances signen un nou acord de col·laboració per activar els projectes empresarials al municipi - (foto 1)

  Des de l’Agència de Desenvolupament Local s’oferirà assessorament personalitzat i es donaran a conéixer, entre altres qüestions, les noves condicions en les línies de finançament bonificades adaptades a la nova situació generada por la crisi del COVID-19.

  El passat dilluns 30 de març s’aprovava en sessió plenària, celebrada via telemàtica, la firma del nou acord de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alaquàs mitjançant la seua regidoria d'Ocupació, Formació i Promoció Econòmica i l'Institut Valencià de Finances (IVF), pertanyent a la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic. Un acord que naix amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament de projectes empresarials que generen ocupació al nostre municipi, donant difusió de les diferents línies de crèdit destinades a empreses, comerços i autònoms.

  Així, des de l’Agència de Desenvolupament Local es prestarà assessorament per a orientar sobre les línies de finançament adequat dirigides a cada sector, (empreses comerços, autònoms), ajudant en la preparació de la documentació necessària per a remetre al propi Institut Valencià de Finances.

  La signatura de l’acord ve a coincidir amb el recent anunci de l’Institut Valencià de Finances sobre la modificació de les condicions de les seues línies de finançament bonificades dirigides a autònoms, microempreses, pymes i grans empreses de la Comunitat Valenciana. Entre les mesures adoptades, trobem les destinades a autònoms i microempreses, que ja poden accedir a través de l’Institut Valencià de Finances a préstecs al 0%, fins a deu anys, amb dos de manca i el cost de l'aval cobert.

  L’Agencia Local de Desenvolupament d’Alaquàs queda a disposició dels i les interessades per resoldre dubtes i qüestions, facilitant el següent contacte: 674 248 274 desarrollolocal@alaquas.org

  Pujar