30 de novembre de 2020 30/11/20

L'Ajuntament d'Alaquàs distribueix els fons del programa Alaquàs Solidària entre Càritas i Creu Roja

L'Ajuntament d'Alaquàs distribueix els fons del programa Alaquàs Solidària entre Càritas i Creu Roja - (foto 1)
  • L'aportació ascendeix a 10.146 euros i es destinarà a les famílies amb menors del nostre municipi que es troben en especial situació de vulnerabilitat

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alaquàs distribueix els fons del programa Alaquàs Solidària entre Càritas i Creu Roja - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alaquàs ha distribuït els fons existents en el compte del programa d'Alaquàs Solidària entre l'Economat Interparroquial de Càritas i Creu Roja.

L'aportació, que ascendeix a un total de 10.146 euros, es destina a estes dues associacions sense ànim de lucre que estan col·laborant amb el departament de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alaquàs per a prestar serveis de suport a les famílies més vulnerables amb menors al seu càrrec i que travessen grans dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació.

Es dóna així per finalitzat el projecte Alaquàs Solidària, una iniciativa de l'Ajuntament d'Alaquàs que va posar en marxa l'any 2013 per a recaptar fons d'institucions, associacions, col·lectius i de la ciutadania, complint així amb l'objectiu del projecte.

Aquesta aportació de fons se suma a altres anteriors que l'Ajuntament d'Alaquàs ha estat realitzant a estes dues institucions perquè pogueren fer front a les situacions d'emergència fruit de la situació provocada per la crisi sanitària del coronavirus.

Pujar