elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Humor i sàtira fallera de la mà de la Cavalcada del Ninot 2019

Humor i sàtira fallera de la mà de la Cavalcada del Ninot 2019
  MÉS FOTOS
  Humor i sàtira fallera de la mà de la Cavalcada del Ninot 2019 - (foto 2)
  Humor i sàtira fallera de la mà de la Cavalcada del Ninot 2019 - (foto 3)
  Humor i sàtira fallera de la mà de la Cavalcada del Ninot 2019 - (foto 4)

  Alaquàs continua immersa en plena activitat fallera. El dissabte 9 de març es celebrava la Cavalcada del Ninot 2019. Una desfilada protagonitzada per les onze comissions falleres del municipi que van ser rebudes a la porta de l'Ajuntament per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, la regidora de Falles Isabel Mondéjar i les Falleres Majors d'Alaquàs, Meche Murcia i Candela Sedeño.

  Com es tradició, les comissions desfilaren per l'avinguda Miguel Hernández i el Carrer Major, des del col·legi González Gallarza fins a l'Ajuntament. Ho feren davant l'atenta mirada dels veïns i les veïnes del municipi que pogueren observar la gran varietat de disfresses de les diferents comissions.

  L'agenda fallera continua. El proper 15 de març es revelarà un dels secrets millor guardats amb la plantà dels monuments fallers. Un dia després, el 16 de març coneixerem el veredicte del jurat amb els noms de les comissions guardonades enguany. I el diumenge 17 tindrà lloc l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu de l'Olivar.

  Consulta ací tota l'agenda fallera:

  ttps://www.alaquas.org/agenda/17173/0/calendari_falles_2019

  Pujar