3 de juny de 2020 3/6/20

Alaquàs formarà i contractarà 24 persones per a neteja i jardineria en parcs i edificis públics

Alaquàs formarà i contractarà 24 persones per a neteja i jardineria en parcs i edificis públics - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alaquàs ha rebut una subvenció de 129.686 euros pel projecte ''Alaquàs més verd'' per a la posada en marxa del programa Et Formem destinat a millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral

  • Aquest matí s'han signat els contractes amb l'Alcaldessa d'Alaquàs

L'Ajuntament d'Alaquàs formarà i contractarà 24 veïns i veïnes d'Alaquàs a través del programa Et Formem promogut pel Servei Valencià de Formació i Ocupació (SERVEF). A través d'aquest taller, l'alumnat tindrà l'oportunitat de millorar la seua qualificació així com la seua inserció laboral participant en la realització d'obres i serveis d'utilitat pública a Alaquàs. Aquest matí s'han signat els contractes amb l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos.

El programa, que es posarà en marxa a Alaquàs aquest mes de desembre, tindrà dues línies de formació. Les persones que participen en "Activitats auxiliars en vivers, jardins i centre de jardineria" aconseguiran un certificat de professionalitat nivell 1 i treballaran en el manteniment i la reparació d'elements vegetals i no vegetals en els diferents jardins d'Alaquàs. Les persones interessades en el grup "Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals públics" aprendran i treballaran en el manteniment i la neteja dels edificis d'Alaquàs i se'ls mostrarà les tècniques i tractaments de neteja més actuals i eficients.

El programa té una durada en una primera fase de 4 mesos i combina formació i ocupació, de manera que les persones participants es formen de la millor manera posant en pràctica tots els conceptes apresos. Hi ha cabuda per a un total de 20 alumnes i 4 professors.

 

Alaquàs més verd

Per a poder acollir-se a aquest programa, l'Ajuntament d'Alaquàs ha rebut una subvenció pel seu projecte "Alaquàs més verd". Es tracta d'un projecte presentat per tal de fomentar la ocupació i treball dels veïns i veïnes d'Alaquàs i millorar aspectes tan importants per a Alaquàs com el medi ambient i el respecte als parcs públics.

El programa mixt d'Ocupació-Formació Escoles d'Ocupació Et Formem del SERVEF està destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables i té com a objectiu millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral dels seus participants per mitjà de la realització d'obres o serveis d'utilitat pública o interès social.

Pujar