elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs clausura l’Exposició del Ninot

Alaquàs clausura l’Exposició del Ninot
  MÉS FOTOS
  Alaquàs clausura l’Exposició del Ninot - (foto 2)

  Alaquàs ha viscut un cap de setmana ple d'actes fallers. Després de la Cavalcada el dissabte 10 de març va arribar el torn de la clausura de l'Exposició del Ninot i el lliurament d'alguns dels premis de les Falles 2018. L'acte va estar presidit per les Falleres Majors d'Alaquàs, Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos, acompanyades de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar i les Corts d'Honor.

  El premi al Millor Ninot indultat gran ha estat enguany per a la Falla Avinguda Genovés mentre que l'infantil ha recaigut en la Falla Camí Vell de Torrent. El millor Llibret de les Falles 2018 és enguany de la Falla Plaça Buenos Aires i el segon i tercer premi han estat per a la falla Verge de l'Olivar i Genovés respectivament.

  Pel que fa a l'activitat fallera i esportiva ha destacat enguany la participación de la falla Camí Vell de Torrent que s'han dut el guardó. La resta de premis es donaran a conèixer el proper divendres 16 de març a les 18 hores al col·legi públic González Gallarza.

  Pujar