elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives

Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives
  • L’Ajuntament d’Alaquàs reconeix l'esforç realitzat aquest últim any per l'alumnat, pel personal que es jubila i per les escoles d’educació infantil

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives - (foto 2)
Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives - (foto 3)
Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives - (foto 4)
Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives - (foto 5)
Alaquàs celebra l'acte de reconeixement a les comunitats educatives - (foto 6)

El Castell d’Alaquàs va acollir el dilluns 5 de juny l’acte de Reconeixement a les Comunitats Educatives en el qual l’Ajuntament d’Alaquàs homenatja de manera pública a l’alumnat destacat pels resultats acadèmics així com també al personal dels centres educatius que enguany ha arribat al final de la seua tasca docent. A més, per primera vegada es va realitzar un reconeixement especial a les escoles d’educació infantil. L’acte va ser retransmés pel Facebook Som Alaquàs i traduït a la llengua de signes. 

En l’acte va estar present l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora d’Educació, Marian Espert. El primer edil va felicitar totes les persones reconegudes i va recordar que en actes com aquest ”reivindiquem la importància del treball comunitari ben fet, la importància de l’educació per a la convivència, per a la igualtat d’oportunitats i per a la justicia social. Tot en la ciutat educa i l’educació és el motor de canvi d’una societat, eixe és el nostre compromís comú com a ciutat educadora i eixe és el nostre objectiu orientador i transversal de la nostra acció pública.

En primer lloc es va retre homenatge al personal de la comunitat educativa que arriba a la seua jubilació aquest curs: MªAntonia Picot Talens del col·legi Bonavista, Francesc Josep Chàfer Seguí i Maria del Carmen Calza Redon de l’Institut Clara Campoamor, Inmaculada Corell Dolz, Graciela Catalán Villena, Jacinto Escobar Mora i Encarnación Adaid Navarro de l’Institut Faustí Barberà, Carmen Márquez Campos i Inmaculada Lino Cortés del col·legi Mare de Déu de l’Olivar I i Maria Cuesta Bonilla del col·legi Maestro Sanchis Almiñano.

A continuació es va realitzar el reconeixement a l’alumnat de les etapes d’educació primària i secundària del curs 2021-2022 que han rebut menció honorífica per haver superat cada etapa educativa amb èxit, obtenint un resultat extraordinari: Marta Cozar Reguero, Claudia Higón López i Sergio López Sánchez del col·legi Bonavista; Aitana Yuste Bielsa del col·legi Ciutat de Cremona; Daniela Cuesta Barrios del col·legi Amparo Alabau; Marcos Coronil Sorribes i Carmen Gregori Terrasa del col·legi Maestro Sanchis Almiñano; Paco Emili Almero Tárrega, Nora Sofía Javier Salazar i Claudia Sánchez Rived del Vila d’Alaquàs; Iván García Mata, Pablo Gómez Tárrega i Claudia Martínez Cabello del Madre Josefa Campos i Daniela Lozano Espadas, Sofía Planells Martínez i Bruno Sala Mazcuñán del col·legi Mare de Déu de l’Olivar I. Per part de secundària van ser guardonats Amparo Ferrer Gambín i Sofía Medina Andreu del col·legi Madre Josefa Campos , Luis David Minuesa Figueras de l’IES Doctor Faustí Barberà i Mónica Clemente López de l’IES Clara Campoamor.

A continuació es va realitzar un reconeixement a les escoles d’educació infantil: Escola Infantil Municipal l’Alqueria, Escola Infantil Dreamers, Escola Infantil l’Escoleta, Escola Infantil Pipos, Escola Infantil Llepolies i Escola Infantil Heidi.

Pujar