17 d’octubre de 2019 17/10/19

Alaquàs celebra la “I Jornada de Programes Europeus per a la Joventut”

Alaquàs celebra la “I Jornada de Programes Europeus per a la Joventut” - (foto 1)

Hui 9 de maig es commemora el Día d’Europa i per posar de relleu aquesta data s’ha celebrat aquest matí a l’Auditori Nou d’Alaquàs la “I Jornada de Programes Europeus per a la Joventut”, emmarcada dins de la Setmana Europea de la Joventut.

La cita dirigida a l'alumnat de cada curs de 2n de batxiller, 2n cicles formatius, qualificació professional, accés a la universitat i públic major de 18 anys, ha estat presidida per experts i gestors dels principals programes de formació i ocupació de València. Han participat a la jornada per donar a conèixer als assistents una ampla programació de gestió pública gratuïta a través de la qual es poden realitzar pràctiques a l’estranger estudiar, participar als projectes d’intercanvis juvenils, voluntariat o trobar una primera ocupació dins de la UE. 

La trobada que ha estat amenitzada per diverses intervencions teatrals, ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira García Campos i de la Regidora de Joventut i Projectes Europeus Diana Muñoz que han volgut acompanyar als assistents en aquesta jornada que aposta per la mobilitat internacional.

 

ocultar
Alaquàs celebra la “I Jornada de Programes Europeus per a la Joventut”
Pujar