elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments

Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments
  MÉS FOTOS
  Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments - (foto 2)
  Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments - (foto 3)
  Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments - (foto 4)
  Alaquàs acomiada les Falles 2019 amb la tradicional Cremà dels monuments - (foto 5)

  La pluja no va impedir que el 19 de març es visquera a Alaquàs una nit màgica. Els vint-i-dos monuments fallers de les onze comissions d’Alaquàs van protagonitzar la nit de la Cremà, que va donar per finalitzat l’exercici faller de l’any 2019. Les Falleres Majors d’Alaquàs, Merche Murcia i Candela Sedeño, acompanyades de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, van estar presents en la Cremà de les diferents comissions de la ciutat per acompanyar els fallers i falleres en aquest important dia. 

  Com és tradició, els monuments infantils van ser els primers en veure el foc, a partir de les 21 hores. A les 22 hores es va cremar el monument infantil guanyador, el de la falla Camí Vell de Torrent. A partir de les 00:00 hores de la nit, arribà el moment dels monuments grans. La cita va finalitzar amb la cremà de la falla de la comissió Camí Vell de Torrent que enguany ha fet doblet, aconseguint també el primer premi entre els monuments més grans. 

  Els fallers i falleres s’acomiadaven d’aquest manera d’una nit carregada d’emoció, pólvora i festa. Alaquàs diu adéu a tot un any de treball i preparació.

  Pujar