elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així serà el temps durant el cap de setmana en la Comunitat Valenciana

Així serà el temps durant el cap de setmana en la Comunitat Valenciana
  • Per a divendres i dissabte predominarà el sol, per a diumenge podrien haver-hi ruixats dispersos

El sol predominarà durant gran part del cap de setmana en la Comunitat Valenciana i les temperatures mínimes continuaran sent fresques sobretot a primera hora del dia i a la nit, però al migdia continuaran marcant més de 20 °C en tot el territori valencià.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a hui divendres s'esperen intervals nuvolosos, tendint a poc nuvolós; sense descartar bancs de boira i núvols baixos en els interiors de València i Alacant al matí. Les temperatures mínimes presentaran pocs canvis i les màximes sense canvis en el terç sud encara que aniran en ascens en la resta. En el litoral el vent serà de component sud, i en la resta vent variable fluix.

Per a demà dissabte, s'espera cel poc nuvolós o buidat, tendint a intervals de núvols alts a partir de la vesprada. Les temperatures mínimes presentaran pocs canvis i les màximes amb pocs canvis en el terç sud i lleuger descens en la resta. El vent serà fluix de component sud en el litoral del terç sud; en la resta, vent variable fluix, predominant la component aquest a la vesprada.

Per al diumenge, predominarà el cel nuvolós, obrint-se clars a últimes hores. Segons Aemet hi haurà possibilitat de ruixats dispersos, en general febles, i no es descarta que vinguen acompanyats de tempesta i calamarsa menuda. A l'interior de la meitat sud, no es descarten boirines i boires matinals. Les temperatures mínimes aniran en ascens i màximes en descens, que serà localment notable a l'interior de la meitat sud. El vent serà variable fluix, amb predomini de la component aquest.

 

Pujar