elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adrian i Alejandro dominen en el 4 i mig de Frontó Individual

Adrian i Alejandro dominen en el 4 i mig de Frontó Individual

    En la sisena edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual al 4 i mig, trofeu Diputació de Valencia, son Adrian del CPV Massamagrell i Alejandro del PPAF El Puig, els que encapçalen els grups de primera categoria.

    En el cas de Adrian, campió de les últimes tres edicions, i clar dominador de la modalitat, compta les seues partides per victòries, després d'haver guanyat en els dos enfrontaments davant Cervera del club de Manises i Jose A. del de Pelayo-Valencia. El primer classificat, Adrian, jugarà la partida que li resta de la lliga regular el pròxim diumenge a les 11 hores en el frontó "Jose Salvador" d'Almussafes.

    Respecte a l'altre grup de primera es Alejandro de Paterna, que juga pel club del Puig, qui ocupa la primera posició de la taula, gràcies a les seues dos victòries davant Roberto de Beniparrell i Angel de Petrer. Alejandro va proclamar-se subcampió en la primera de les edicions, on va caure davant Luis de la Vega, actual jugador professional. Huí per la vesprada es jugarà la primera de les partides d'aquesta jornada, a les 17:30 hores s'enfrontaran Roberto i Angel, que lluitaran per la segona posició, mentre que demà dijous a les 20 hores, Jose Luis de Petrer jugarà amb el lider Alejandro.

    Juanvi i Christian del club de Quart de Poblet empaten al capdavant de la segona categoria del cap de setmana, mentre que en tercera es Alex de Paterna qui mana en solitari al grup de competició. Pel que fa a la segona d'entre setmana, una vegada jugades les partides de la jornada inicial, son Juanjo de la Valldigna i Josevi de Vinalesa els que empaten al front de la classificació. En els grups de tercera entre setmana els primers classificats son Lluis del club de Godella, Vicent del de Massalfassar i David del Castelloner.

    Pujar