elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

50.000 persones clamen a València contra l'amnistia de Pedro Sánchez

50.000 persones clamen a València contra l'amnistia de Pedro Sánchez
50.000 persones clamen a València contra l'amnistia de Pedro Sánchez
  • Multitudinàries concentracions també a Alacant i Castelló

Milers de valencians han sortit aquest diumenge al carrer a protestar contra l'amnistia de Pedro Sánchez. Concentracions multitudinàries -50.000 segons xifres oficials només a València ciutat- més milers de persones més a Alacant i Castelló.

Impossible accedir al cor de la manifestació a València des de mitja hora abans que comencés i el centre de la ciutat s'ha col·lapsat per tots els manifestants que en no arribar a la concentració s'han quedat als carrers del voltant, ben lluny de la plaça del Temple on s'havia convocat.

La concentració, convocada pel PP, clamava contra la llei d'Amnistia i els pactes entre el PSOE, ERC i Junts per aconseguir la majoria suficient amb què investir Pedro Sánchez com a president del Govern. També representants de Vox a la Comunitat Valenciana s'han sumat a les concentracions.

Han estat convocatòries pacífiques i en què s'ha fet callar els ultres. De fet, María José Catalá, Esteban González Pons i Vicent Mompó han deixat de parlar en els seus discursos per demanar als ultres que cessaren en la seua actitud. L'objectiu, allunyar-se de qualsevol possibilitat de conflicte que deslluïra unes manifestacions que marquen un abans i un després.

Pujar