elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PAU 2022: Notes de tall en les universitats valencianes

PAU 2022: Notes de tall en les universitats valencianes
  • Una simple xifra guarda totes les il·lusions i esperances dels estudiants que a partir d'aquest dimarts s'enfronten a la selectivitat

Un total del 22.511 estudiants s'enfronten des de demà a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), coneguda com a selectivitat.

Tres dies en què els estudiants, procedents de Batxiller o cicles formatius, s'enfronten al seu futur. De fet, una simple xifra guarda totes les seves il·lusions i esperances.

Quan acabin les tres jornades maratonianes en les universitats valencianes, només els quedarà esperar i confiar que la nota aconseguida els permeti estudiar la carrera que desitgen.

Quina és la nota de tall en les universitats de la Comunitat Valenciana?

Les notes de tall serveixen com a orientació per a calcular quina nota es necessita per a accedir a cada carrera, ja que és la puntuació més baixa que ha obtingut un alumne per a ingressar en la titulació cada any.

Com es treu aquesta nota de tall depèn és complexa, però en elperiodic.com ja expliquem la fórmula per a calcular-ho.

Les notes de tall de 2022 no es coneixeran fins que es publiquin les llistes d'admesos a la universitat el mes vinent de juliol, encara que les de 2021 poden servir d'orientació.

Pots consultar les notes de tall AQUÍ.

Pujar