28 de febrero de 2021 28/2/21

Mayte Signes presenta la seua candidatura a l'alcaldia amb Populars Gata

Mayte Signes presenta la seua candidatura a l'alcaldia amb Populars Gata - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Mayte Signes presenta la seua candidatura a l'alcaldia amb Populars Gata - (foto 2)
  Mayte Signes presenta la seua candidatura a l'alcaldia amb Populars Gata - (foto 3)
  Mayte Signes presenta la seua candidatura a l'alcaldia amb Populars Gata - (foto 4)

  El partit popular de Gata ha presentat la candidata a l'alcaldia Mayte Signes, en un acte molt emotiu on tant el president local del partit, Antonio Pons com el President provincial del PP, Pepe Ciscar i el President de Diputació, César Sánchez han tingut per a ella paraules d'agraïment ide suport.

  Mayte Signes, que està en política des que tenia 21 anys, conta amb una trajectòria amplia al servei municipal, tant com a regidora, com a Alcaldessa i a la oposició. Estos últims anys ha estat treballant a diputació d'Alacant ajudant a presidència a la Marina.

  A la seua presentació, Mayte ha destacat la capacitat del poble de Gata per convertir-se en allò que vol. Mayte ha manifestat la gran trajectòria comercial i empresarial local, la força que han demostrat algunes tradicions com el Misteri dels Reis Mags, o el caràcter internacional que Art al Vent va aconseguir durant els anys en què va estar en el govern local.

  Mayte ha dibuixat un poble capaç de generar una economia forta, un poble creatiu i un poble on viure amb una qualitat de vida extraordinària. El seu discurs s'ha encaminat a reconstruir de nou eixe poble que sempre han sigut basant-se en la gran capacitat dels veïns i en un conjunt de propostes que els mateixos veïns han demandat com a necessàries.

  La candidata a l'alcaldia de Gata també ha volgut assenyalar algunes de les coses aconseguides en els escassos 15 mesos de la seua alcaldia com ara la baixada de l'IBI, l'aprovació de 2 pressupostos estant en minoria, l'aprovació provisional del PGOU, la posada en marxa de l'expedient que ha permés complir les permutes de terrenys que es devien d'expropiacions passades, la municipalització del servei de recollida de fem, el canvi de canonades d'aigua de la plaça de l'església, les noves voreres de la carretera de Xaló, obertura de nous aparcaments públics, a més de donar el màxim valor institucional a la fira Gata al Carrer i la creació d'un nou espai d'oci i comerç a la Plaça del Nadal. També es va referir a la declaració de Festa d'Interés Turístic Local i després provincial de la Representació del Misteri dels Reis o a la posada en valor del patrimoni com ara el Pont de la Via a través de la instal·lació d'un sistema d'il·luminació.

  Amb frases com ara "els gaters sempre hem sigut emprenedors, creatius, valents i treballadors" Mayte va despertar el sentiment d'un auditori replet que aplaudia la repetida frase de la candidata "Tornem junts la il·lusió al nostre poble".

  En el discurs no ha faltat la crítica i el desig d'"Eixir del bloqueig institucional, polític i també social en què es troba Gata des de les passades eleccions".

  Subir