Miércoles 20 de Febrero de 2019
Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Ocupació

03/06/2013
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Analitzant les dades d'atur a l'Alcora, podem observar que des de maig de 2011 on hi havia un nombre de 1.205 aturats a l'Alcora (data de les passades eleccions municipals) hem passat a tenir 1.253 aturats al març de 2013. Es a dir, ha passat quasi 2 anys, han hagut canvis de govern, han hagut retallades en serveis bàsics i socials, pujades d'IBI local, pujades d'IVA, pujades d'IRPF... Tot açò dient que ho feien per responsabilitat i per generar llocs de treball i la cosa no sols no ha millorat sinó, que a l'Alcora ha empitjorat en 48 persones més a l'atur. 48 famílies més que ho estan passant malament.

EL Pla d'Ocupació Local i Social, a l'Alcora va sorgir en 2012 a proposta del BLOC-COMPROMÍS, i va donar ocupació a 27 persones en risc social que van fer tasques en benefici de la població, es a dir, es van dedicar a feines municipals, ajudes de neteja en zones industrials i rurals, etc. No sols cal dir que esta feina haguera costat més diners, i per tant la inversió ens ha estalviat diners a la població.

Als pressupostos de 2013 des del BLOC-COMPROMÍS hem assegurat que és triplique la partida del Pla d'Ocupació Local i Social, i fent comptes ràpids donaran ocupació a quasi 100 persones. Fent esta inversió, ajudarem a molta gent que ho necessita, i com ho fem amb impostos de tots els alcorins, també redundaran en millores per a tots els alcorins.

Esta és la manera de concebre la gestió pública, en benefici de les persones, és l'economia del be comú, l'economia al servei del poble. A l'Alcora amb una esmena de BLOC/COMPROMÍS s'està aplicant esta mesura, a Betxí on governa el BLOC també s'està aplicant. El nostre compromís és amb el ciutadà.

Más Artículos de El meu compromís
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació SEMPRE TEUA - La teua llengua

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil