elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

Minoria minoritzada

    Des que el Govern de la Generalitat ha donat com a bona la instal•lació de la INCINERADORA de REYVAL a l’Alcora, ara, tan sols ens queda que els tribunals donen la raó a l’Ajuntament de l’Alcora i a tota la ciutadania. Des de BLOC-Compromís no ens hem quedat de braços creuats, i tant Enric Nomdedeu, demanant que la Diputació es persone als tribunals en contra de la incineradora, com Josep Maria Pañella demanant a les Corts que paralitzen esta instal•lació, seguim treballant i treballarem des de l’àmbit polític per parar esta instal•lació que no vol la població, ni ha volgut mai el BLOC-Compromís.

    Portem quasi un any de lluita i encara hi ha comportaments que no entenc. El PSOE fa 2 anys (per març de 2010) va llançar la tovallola, i va decidir no fer cap al•legació més, que en les que havien fet era suficient, segons el PSOE, no valia per a res seguir al•legant i era tirar els diners (en concret uns 6.000€). Però en canvi, el que no valia en temps del seu govern (PSOE), s’ha convertit des de fa quasi un any (govern del PP), en fer tot el possible per aturar-la: fer manifestacions, posar-se darrere de pancartes, (quant més grans i vistoses millor, i sobretot a primera fila), posar-se samarretes, gastar-se tots els diners que facen falta (ja en portem més de 100.000€)... Que volen que els diga, ni ho entenc, ni em quadra.

    A banda d’estos irresponsables (PSOE), que ens han portat el problema, ens trobem amb els que no ens han volgut traure, el PP, ja que ho porten al seu programa electoral, volen la INCINERACIÓ i no han tingut la voluntat de votar la proposta del BLOC-Compromís per aturar la incineradora. Els seus representants a l’Alcora estan en una situació molt complicada, ja que s’han posat del costat del poble en contra de la incineradora a l’Alcora, però pertanyen al PP, i al seu programa porten la INCINERACIÓ. En aquest escenari, si no continuen amb la determinació que demostren ara poden encontrar-se amb un govern en minoria minoritzada. Supose, que els militants del PP i PSOE hauran demanat explicacions i responsabilitats als seus representants a l’Alcora. Mentrestant, UNITAT POLÍTICA SÍ, PERÒ SENSE HIPOCRESIA. Des del BLOC-Compromís seguim informants i treballant, aquest és el meu COMPROMÍS.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir