5 de agosto de 2020 5/8/20
Por Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

Compromís de consens

  Al passat plenari de l’ajuntament de l’Alcora de desembre, vam aprovar per unanimitat el pressupost general de 2013. És la primera vegada en 6 anys que porte en política municipal que ha passat aquest fet, i crec que és un exemple per a la resta municipis dins de tota la crispació social i política existent. Segurament haja ajudat que l’equip de govern es troba en minoria, ja que en una majoria absoluta tot açò no cal. Però el que ha sigut definitiu ha sigut la voluntat de BLOC-COMPROMÍS, PSOE i PP d’arribar a un consens.

  En primer lloc vull agrair a l’alcaldessa (PP) que canviara la seua proposta inicial de presentar el “seu” pressupost a principis de desembre, sense consensos i em fera cas a la meua petició de fer tantes reunions com foren necessàries per tant d’arribar a un consens, que previsiblement no haguera aconseguit a principis de desembre i haguera sigut rebutjat per l’oposició.

  En segon lloc, també vull agrair al portaveu del PSOE, doncs finalment va decidir no presentar les seues esmenes directament al plenari, complicant un consens ampli, i que finalment les seues propostes les presentara a les reunions d'hisenda prèvies per poder negociar-les i arribar a un acord entre els partits que vam acudir a dites reunions (BLOC-C, PP i PSOE).

  Per últim, i clau en tot este consens ha sigut la voluntat ferma de BLOC-COMPROMÍS DE L’ALCORA, ja que per unanimitat de tot el Col·lectiu local es va decidir treballar i lluitar per aconseguir un gran CONSENS municipal. Les nostres propostes (de mínims) no han sigut acceptades en la seua totalitat, però mostrant una vegada més la nostra responsabilitat, vam decidir recolzar els comptes municipals per a 2013.

  Des de que estic en política sempre he treballat per arribar a acords i per consensuar al màxim amb tots, és la meua visió de la política i del meu equip de treball. El meu COMPROMÍS és treballar pel CONSENS, ho faig des de l’oposició i ho faré quan governe. Ésta és la meua forma de treballar pel meu poble i de com ha de ser una bona governança.

  Subir