elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

BLOC = Treball

    Ja se que no soc gens original, que aquest eslògan el va utilitzar el PP a les passades eleccions municipals del maig de 2011, (això sí, ho van fer en castellà, PP=TRABAJO), i espere que ningú em demane drets d'autor, però el que és més important, ha passat un any des de que van prometre que amb el canvi a un govern del PP a tots els nivells de les administracions, el treball milloraria, i la veritat siga dita, que no vull ni entrar a valorar-lo perquè fa riure.

    Des del BLOC de l'Alcora vam optar per un altre eslògan de campanya:”FUTUR, EFICIÈNCIA I SERIETAT”. FUTUR: perquè creem en l'Alcora, en la seua indústria i els alcorins eixirem d'esta CRISI com ho hem fet en altres ocasions. EFICIÈNCIA: paraula clau, ja que és el que cal aplicar a les administracions públiques, ho hem demanat durant l'anterior legislatura en forma de contractes de manteniments (estalvi de més de 200.000 € anuals), estalvi de recursos energètics, etc. Hi ho anem a fer en esta legislatura encara més. Però ara vull centrar-me en la tercera paraula: SERIETAT.

    SERIETAT: l'equip de persones que conformem la direcció del BLOC/COMPROMÍS de l'Alcora, sempre ens hem caracteritzat perquè treballem des de la seriositat, el rigor i el sentit comú. Però altres partits com el PP, no pareix que els importe massa no ser seriosos. Ara m’explique, en un any de treball i uns pressupostos presentats això de PP=TRABAJO, no és massa seriós. Ni en campanya van explicar com anaven a crear treball, ni en un any han fet quasi res. Bé, sols han presentat unes ajudes adreçades a emprenedors...

    No serà que com no saben com crear treball, la qüestió és esperar a que escampe la boira i el teixit productiu comence a funcionar de nou? El BLOC/COMPROMÍS amb les nostres ESMENES al pressupost hem millorat substancialment el que l'Ajuntament destinarà a OCUPACIÓ. Potser, si nosaltres haguérem sigut menys seriosos, i haguérem utilitzat en campanya BLOC = TREBALL ara seriem més de 2 regidors a l'Alcora, això sí, no seríem el BLOC, seríem un altre partit.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir