12 de agosto de 2020 12/8/20
Por Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

Independència

  Ja fa més de 5 anys que el BLOC a l’Alcora va renàixer amb un Col•lectiu Local totalment renovat. La situació era molt complicada, ja que el BLOC venia de perdre la representació institucional a l’ajuntament de l’Alcora a 2003, i va estar totalment inactiu i desaparegut durant eixos 4 anys. En eixes primeres reunions, quasi clandestines, s’estava gestant un projecte il•lusionant, de futur, i pensat per als alcorins i per a l’Alcora. Un projecte nacionalista i progressista, que sense ser dogmàtic volia donar-li un nou impuls a l’Alcora lluny del bipartidisme imperant i de les majories absolutes i absolutistes amb les quals ens tenen acostumats el PP i el PSOE.

  Totes eixes sensacions, són les que em van fer donar un pas i decidir liderar aquest projecte, que a dia d’avui, no ha perdut gens de força, il•lusió, treball i ambició per a l’Alcora i els alcorins. De fet, no és que no haja minvat, sinó que hem consolidat un potent Col•lectiu Local del BLOC, s’ha creat el BLOC JOVE, més dinàmic que mai, i puc dir amb orgull, que no sols som la tercera força política, sinó que amb la progressió i projecció que tenim, estarem en disposició de lluitar...

  Per a mi i el meu equip de treball, va ser indispensable la independència que tenim a l’hora de treballar pel nostre poble, ja que una vegada decidits tots a assumir les sigles del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, el nostre àmbit sempre ha sigut i serà el nostre poble: L’ALCORA.

  Tot açò ho dic, perquè aquest concepte d’una tercera força política, amb criteri, projecte i independència encara no ho han digerit massa bé ni el PP ni el PSOE. I com si s’estiguera repetint la història, tant el PP fa 5 anys, com el PSOE des de fa 1 any, intenten confondre a l’opinió pública, venent pactes encoberts, o que el BLOC està amb el PSOE o amb el PP. Esta qüestió, és molt simple, i no em deixaré de repetir-lo, el BLOC de l’Alcora no està amb ningú dels dos, som totalment independents, i sempre pensem en allò que serà millor per els alcorins i per l’Alcora. Representem L'ESPAI VALENCIÀ DE PROGRÉS, i en el nostre camí podem coincidir i arribar a acords, però el nostre camí és independent i amb un sol COMPROMÍS: ELS ALCORINS.

   

  Subir