25 de febrero de 2021 25/2/21

Gandia acull el 26 d'agost la tercera edició de la Color Road

Gandia acull el 26 d'agost la tercera edició de la Color Road - (foto 1)

  La tercera edició de la Gandia Color Road, una cursa de colors, des del vessant lúdica i participativa, no competitiva, que se celebra a 12 ciutats de l'estat, es desenvoluparà al passeig marítim de la platja de Gandia el 26 d'agost.

  Enguany Color Race ha volgut apropar-se encara més al públic familiar, així doncs de la mà de distintes entitats com la Farmàcia del Passeig, El Centre Esportiu Roís de Corella, Anytime Fitness Gandia i Fitroom, es realitzaran una sèrie d'activitats a la plaça del Club Nàutic com tallers per a xiquets, berenar popular (que tindrà un preu simbòlic d'un euro que es recaptarà per a l'associació Strongpeople) i activitats lúdico-esportives com Crossfit i Cubbá.

  A més, com cada any la cursa rebrà la col·laboració de voluntaris d'Independence Gay Associació a la qual enguany s'afegix la Fundació Espurna.

  La cursa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, sense dificultats geogràfiques, ja que es desenvoluparà al passeig Marítim Neptú i consistix en una batalla de colors. A cada quilòmetre hi haurà un punt on els participants seran ruixats amb pólvores de diferents colors (totalment innocu, ja que està fet amb farina de blat i colorants alimentaris) i animats per música que els farà el seu camí més fàcil encara.

  Quant als preus de les inscripcions de l'esdeveniment, els majors de 13 anys hauran d'abonar 10 € mentre que els menors hauran de pagar 6 €. També hi ha un pack familiar per a 2 adults i 2 menors per 30 € i un altre per a grups a partir de 6 persones que tindrà un cost de 8 € per persona. Finalment, enguany també s'ha previst un dorsal zero o donatiu d'1 euro que anirà destinat a la Fundació Espurna. Cada participant rebrà un kit complet del corredor que inclou samarreta, ulleres de protecció, dorsal, beguda, entre altres obsequis.

  Les inscripcions es poden realitzar al web colorroad.es.

  Subir