3 de marzo de 2021 3/3/21

Col·lectiu-Compromís proposa que hi haja participació ciutadana al nou contracte de la brossa i neteja

Col·lectiu-Compromís proposa que hi haja participació ciutadana al nou contracte de la brossa i neteja - (foto 1)

    El Col·lectiu 03820-Compromís a través del seu portaveu a l'Ajuntament, Xavi Anduix, ha proposat que la ciutadania tinga l'oportunitat de participar en la redacció del nou plec de condicions per al contracte de neteja viària, recollida de la brossa i manteniment del clavegueram. Segons afirma Anduix, "estem parlant del major contracte de l'Ajuntament i d'una activitat que afecta a totes les famílies de Cocentaina".

    Anduix explica que "la neteja i la recollida de la brossa és un tema que afecta a tots els contestans i a la seua qualitat de vida. A banda, aquest contracte és el més important per a Cocentaina i per això proposem que la ciutadania tinga veu en la redacció del plec de condicions que marcarà tot allò que haurà de fer i complir l'empresa que s'encarregue d'aquest servei".

    "En un tema d'aquesta envergadura, des del Col·lectiu-Compromís defensem que hi haja procediments de participació ciutadana en la redacció del plec de condicions. S'hauria d'escoltar als comerciants, als ecologistes, als empresaris, a l'associació de veïns, a entitats de persones amb diversitat funcional, a associacions de persones majors i a la ciutadania en general; per escoltar les seues idees i les seues inquietuds", ha conclós Anduix.

    Subir