28 de febrero de 2021 28/2/21

La UP prepara els estrangers per a l'obtenció de la ciutadania espanyola

La UP prepara els estrangers per a l'obtenció de la ciutadania espanyola - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La UP prepara els estrangers per a l'obtenció de la ciutadania espanyola - (foto 2)

  La Universitat Popular de Benicarló ha programat un curs per a preparar els estrangers residents a Espanya de cara a l'obtenció de la ciutadania espanyola. El curs és completament gratuït i té una durada de 44 hores.

  El proper 20 de març començarà a impartir-se el curs 'Conocimientos socioculturales de la Unión Europea, España y el País Valenciano' que ha organitzat la Universitat Popular per tal de preparar les persones estrangeres residents a Espanya per a la prova de coneixements socioculturals i constitucionals necessària per a l'obtenció de la ciutadania espanyola.

  Els continguts d'aquest curs, totalment gratuït, ja s'oferien anteriorment a través de les Escoles d'Acollida que gestionava la Regidoria de Benestar Social amb voluntaris de Benicarló i amb una durada de 10 hores. Amb aquest curs que ofereix ara la UP, les hores de formació augmentaran a 44 i s'aprofundirà en els continguts necessaris per a passar l'examen.

  El regidor responsable de la Universitat Popular, Josep Barberà, ha destacat que «aquest curs, juntament amb els de valencià i castellà que ja s'estan impartint a la UP, proporcionen als usuaris les eines bàsiques per al coneixement del nostre entorn». Barberà ha afegit que «el curs també va adreçat a totes aquelles persones, nouvingudes o no, que tinguen curiositat per aquest tema o vulguen ampliar coneixements».

  Si l'acollida del curs és positiva, la Universitat Popular es plantejarà incloure aquest curs en la seua oferta formativa anual.

  Subir