Castellano

MÉS FOTOS
    El Viveros Mas de Valero desaprofita el seu avantatge enfront del CD Graccurris FS i acaba empatant - (foto 2)

El Viveros Mas de Valero no va saber aprofitar l'avantatge que li va traure als riojans (4-1) i en el tram final de la segona part el CD Graccurris FS va aconseguir donar la volta al partit i empatar a falta de 3,10 per a la conclusió, deixant l'electrònic igualtat a 4, quelcom que no va deixar per a gens contents als sogorbins. Cal indicar que en els prolegòmens del partit, el capità del club palantino, José Chover va rebre un quadro de mans del president del mateix, Nacho Cantó, com a record als 200 partits jugats amb el primer equip del CDFS Segorbe.

El partit va començar igualat, encara que amb dos estils molt diferents de joc, les primeres possessions del Viveros Mas de Valero buscaven un joc elaborat i veloç, mentres que els riojans realitzaven un joc més directe buscant sempre al seu corpulent pivot. I, la veritat és que havien transcorregut cinc minuts de joc i als sogorbins els costava crear perill. La primera ocasió la van tindre els riojans en un dur tir lateral que va traure extraordinàriament el porter sogorbí, Pablo, amb el peu.

En este tram inicial, el Viveros Mas de Valero incomode en la pista, no aconseguia enllaçar jugades de perill. Però el que són les coses, als nou minuts de la primera mitat va errar el porter rioja en el servici, se la va entregar a Nico, i el seu tir ras, pegat al pal es va convertir en el primer gol del partit a favor dels locals (1-0). Gol que va esperonar als sogorbins que immediatament van tornar a tindre ocasions, primer en una transició ràpida que no es va culminar per molt poc.

A continuació quasi ho aconseguix Pedrito, i és que, tant i tant, pressionava l'extremeny que va acabar robant la bola però ja molt escorat no va poder amb el mà a mà amb el porter. Estaven ara sí animats els grocs que buscaven el segon. I, ocasions no li van faltar, com les bones internades en banda de Diego però, va creuar en excés els seus tirs. Finalment, a falta de sis minuts per al final de la primera mitat, va arribar el 2-0 després d'una assistència perfecta de Javi González perquè, decantat i amb molta, molta classe definira Salva Pérez. I, a línia seguida fuetada amb la dreta de Dani Palomar, impressionant el tir que es va colar per l'esquadra, era el 3-0. I, amb un avantatge de tres gols el Viveros Mas de Valero se n'anava al descans després d'una primera part en què els locals es van mostrar superiors al CD Graccurris FS.

En la segona part els riojans van eixir a pista en busca de la porteria de Pablo Corchado, però els contraatacs sogorbins eren perillosíssims. Es mastega el quart tant groc, el Viveros Mas de Valero pareixia tindre controlat el xoc, en el minut 7 el canterano Javi, quasi aconseguix el quart tant en un robatori molt intens en primera línia i en el mà a mà amb el porter la va llançar fora pegada al pal. En la transició ràpida del Graccurris FS, els riojans s'estrenaven en el marcador anotant el 3-1). Pablo va evitar el segon dels visitants amb una gran parada que va manar a córner. Però els sogorbins no es volien deixar de sorprendre i va arribar el quart gol, en un baló que va recuperar Chover i que va assistir a Salva perquè este suaument manara la bola a la xarxa per damunt del porter del CD Graccurris FS (4-1).

Però després d'este gol, i amb l’encontre aparentment sentenciat, la relaxació local va ser excessiva. Va arribar el segon tant del Graccurris, en una jugada d'estratègia rere falta i servici de banda a falta de 5,30 per al final (4-2). I, el tercer arribava un minut i mig després (4-3), reduint l'avantatge del Viveros a la mínima expressió. Però el desconcert local era total, a falta de 3,10 per al final del partit els riojans van empatar (4-4) de forma increïble. Intent llavors Gallego recuperar el terreny perdut amb porter-jugador, dos bones oportunitats de Diego Torres i una jugada clara al segon pal a la què no va arribar Dani Palomar, podien haver significat el tant de la victòria groga, però no va ser així. Va sonar la botzina i els 2 punts s'esfumaren del Pavelló Municipal de Sogorb.

Fitxa tècnica

Viveros Mas de Valero-CDFS Sogorb: Pablo, Diego Torres, Chover, Dani Palomar i Pedrito. També van jugar: Nico, Salva, Javi González, José, Jorge Polo, Fernando.

CD Gracurris FS: Fernández, Sergio Calvo, Carbonell, Moisés i Cordón. També van jugar: Josito, Santiago, Forcada, Eduardo i Mateo.

Gols: 1-0 Nico, 2-0 Salva, 3-0 Dani Palomar, 3-1 Josito, 4-1 Salva, 4-2 Moisés, 4-3 Moisés, 4-4 Carbonell.

Targetes: CDFS Sogorb: Diego Torres. CD Graccurris FS: José Luis, i Moisés.

Àrbitres: Cambeiro Olivera i Griñán Muñoz, del col·legi valencià.