elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

88008: La Grossa cau a Castelló per segon any consecutiu

88008: La Grossa cau a Castelló per segon any consecutiu
  • “És un número lleig, li ho dones a un client i te'l tira a la cara”, fa broma la lotera

MÉS FOTOS
88008: La Grossa cau a Castelló per segon any consecutiu - (foto 2)
88008: La Grossa cau a Castelló per segon any consecutiu - (foto 3)

88008. Esta ha sigut la xifra tocada per la sort que ha repartit el primer premi de la Loteria de Nadal per tota Espanya i en múltiples municipis de Castelló, Alacant i València.

I un dels llocs on La Grossa ha fet acte de presència ha sigut, precisament, Castelló, en l'administració de loteria ‘L'Afortunada, en la cèntrica avinguda del Rei en Jaume.

L'expectació era màxima en l'administració fins que la lotera, Fina Cubedo, ha comprovat en el sistema que, efectivament, La Grossa més tardón de la història havia caigut en ple centre de la capital de La Plana.

“ Si ix al principi no és el mateix, així hi ha hagut tensió fins a l'últim moment”, comentava Cubedo, que ha fet broma sobre el curiós número capicúa: “És número lleig, li ho dones a un client i te'l tira a la cara”.

“En 20 anys encara no l'havíem donada i tots els anys esperes que siga la primera vegada”, explica emocionada, interrompuda constantment pels clients habituals que s'han acostat fins a l'avinguda per a donar-li l'enhorabona.

Això sí, encara és un misteri quants dècims i milions s'han repartit des d'esta administració, una informació que es coneixerà en les pròximes hores.

Pujar