Dissabte 25 de Novembre de 2017

-Bellreguard aposta per una mobilitat segura, accessible i sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  bellreguard
27/10/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard aposta per una mobilitat segura, accessible i sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Pla d'Igualtat i Inclusió Social de Bellreguard (ICSBe) dedica el mes d'octubre a reflexionar sobre la mobilitat, per la qual cosa ha programat una taula redona dilluns a les 19:30 hores al saló de plenaris a la qual assistiran el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba, autor de l'estudi sobre la contaminació acústica de la N332; l'economista i expert en mobilitat comarcal, Damià Oliver; i el regidor d'urbanisme, Joan Marco que ratifica l'aposta per una mobilitat segura, accessible i sostenible «en la línia de les actuacions que hem portat a terme estos dos anys; encara que traure la carretera nacional del poble no es pot fer des de l'Ajuntament, com seria la nostra voluntat, hem actuat sobre tot allò que les atribucions competencials i la capacitat econòmica ens permet per a pal·liar en la mesura del possible els seus efectes». Per això, s'ha actuat en els semàfors i passos de vianants dels carrers en confluència amb la N332.

En matèria de mobilitat, s'ha consolidat un nou aparcament del carrer Sant Francesc. En accessibilitat, les actuacions al pas de vianants a les Escoles o les contrabarreres per a evitar que els alumnes isquen corrent al carrer; les places d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda a l'aparcament de les Escoles Velles o l'avinguda de la Mar, remodelada integralment perquè compte amb les rampes d'accessibilitat pertinents com també a la plaça de la Ribera de la platja; l'eliminació de barreres arquitectòniques per poder accedir al Passeig de la Mediterrània o la creació de voreres a l'entrada de la platja, a més de millorar els passos de vianants i posar rampes per tal de millorar la seguretat. En sostenibilitat, s'ha bonificat l'impost dels cotxes elèctrics per a estimular la seua adquisició.

De cara al futur immediat es millorar la seguretat i l'accessibilitat del carrer València; s'obrirà al trànsit una segona redona a l'avinguda de la Safor que se suma a l'acabada de consolidar i que donarà accés a la unitat en execució; es traslladarà la biblioteca perquè es puga accedir a peu pla des del carrer; i la Diputació analitza la viabilitat d'incloure un carril bici en l'estudi per a eliminar el gual inundable de la carretera a la platja.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
24/11/2017 - Columna de Michel
Experiencia rejuvenecedora
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil