Castellano

Els atletes vila-realncs brillen al Campionat Autonómic SUB18

MÉS FOTOS
    Els atletes vila-realncs brillen al Campionat Autonómic SUB18 - (foto 2)

El cap de setmana passat es disputar el campionat autonòmic sub18 a la capital del Túria on els atletes més destacats del Club Atletisme Vila-real arribaven en el seu millor estat de forma.

Ariana Gómez va competir en salt d’alçada millorant la millor marca de la temporada e igualant la seua millor marca persona. Amb 1,65m es va fer amb l’or en aquesta prova. La seua germana. Milena g Gómez no va tindre la sort de cara, i es va quedar a les portes de aconseguir la mínima de participació per al campionat nacional. Al fina aconseguia un 4t lloc amb una marca de 1,56m. Milena que també va participar en el salt de llargada i amb un vent en contra  va aconseguir fer el millor salt amb 4,96m i es feia amb la 5ª posició. Milena que no ha tingut la sort de cara durant la temporada estival s’ha quedat a 1cm de la mínima de participació per al campionat nacional en salt d’alçada i a 10cm en salt de llargada.

Claudia Artero, a la prova de 400mll tornava a millorar la seua marca quedant-se també a unes poques centèsimes de segon per aconseguir la mínima de participació per al nacional sub18. Finalment va acabar pujant al 2n lloc del podi amb una marca de 1:00:73.

Andreu Madrigal a la prova de 2000mts obstacles arribava en un gran estat de forma per lluitar per aconseguir la desitjada mínima de participació al campionat nacional fent marca personal en les dos anteriors competicions va tindre la mala sort de que els temps van ser invalidats. Un mal recompte de les voltes, va fer que els atletes corregueren 400mts més del que tocava. Encara així es va fer amb la 2ª posició i amb la sensació de poder baixat encara més la seua marca personal.

Per últim, Cristina Vidal arrodonia la temporada amb una 7ª plaça a la prova de llançament de martell, millorant la seua marca personal que arribava fins als 28,74m.

CLASSIFCADES PER AL CAMPIONAT NACIONAL

Tant Ariana Gómez com Claudia Artero han sigut seleccionades per a participar en el Campionat Nacional que es disputa en Castelló els dies 22 i 23 de juny a les instal·lacions de Gaetà Huguet.

Ariana en salt d’alçada en posiciona entre les 8 primers del ranking nacional i Claudia Artero, encara que sense haver aconseguit la mínima de participació, finalment ha sigut seleccionada.