22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ivace adjudica més de 5.500 metres quadrats de sòl industrial que suposaran una inversió d'1,8 milions d'euros en L'Espartal III

L'Ivace adjudica més de 5.500 metres quadrats de sòl industrial que suposaran una inversió d'1,8 milions d'euros en L'Espartal III - (foto 1)
  • Aquesta operació s'ha produït en la modalitat de compravenda i permetrà generar 27 noves ocupacions

  • El Parc Empresarial està situat en un dels entorns de major tradició del sector agroalimentari de la província d'Alacant

L'Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat un total de 5.575,97 metres quadrats de sòl industrial al Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona, que suposarà una inversió d'1,8 milions d'euros i la creació de 27 llocs de treball.

Aquesta operació s'ha produït en la modalitat de compravenda en el primer termini que estableix el plec de condicions per a la comercialització del sòl industrial del Parc Empresarial promogut al 100% per l'Ivace.

En concret, s'han adjudicat tres parcel·les (3.820,10 metres quadrats) a l'empresa del sector químic-alimentari Bechinatural Nutrition S.L. que suposarà una inversió d'un milió d'euros i la generació de 24 llocs de treball.

Així mateix, Turrones Picó, dedicada a la fabricació i comercialització de torrons i dolços, ha sigut adjudicatària d'una parcel·la de sòl industrial (1.755,87 metres quadrats) que permetrà una inversió de 829.730 euros i la creació de tres noves ocupacions.

Aquesta superfície se suma a la ja adquirida anteriorment per l'empresa torronera per a la construcció d'una plataforma logística de matèries primeres i productes acabats.

En total, Turrones Picó compta amb més de 7.700 metres quadrats de sòl industrial en L'Espartal III en els quals té previst invertir 1,5 milions d'euros, generar sis ocupacions i el manteniment d'altres 50.

Parc Empresarial L'Espartal III

El Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona està situat en un dels entorns de major tradició del sector agroalimentari de la província d'Alacant i de la Comunitat, especialitzat en la producció de torró, xocolate i dolços i seu del Consejo Regulador de las Indicaciones Geográficas Protegidas Jijona y Turrón de Alicante.

S'ha consolidat com un espai industrial en el qual les empreses instal·lades han sabut unir tradició i innovació per a continuar creixent i generant riquesa.

Disposa d'una superfície total de 105.741,45 metres quadrats i 76 parcel·les, de les quals actualment 35 estan disponibles. A més, ofereix preus competitius i atractives condicions de comercialització com la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i el dret de superfície.

La informació sobre els plecs de comercialització de L'Espartal III es troba disponible en la web consultar ací i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@gva.es.

Pujar