Castellano

Controlat l'incendi a la fàbrica de la coneguda Jijonenca després de cremar durant tota la nit

Controlat l'incendi a la fàbrica de la coneguda Jijonenca després de cremar durant tota la nit
  • Les flames van provocar diverses explosions i van obligar a evacuar a tots els treballadors d'aquesta fàbrica de coneguts torrons i gelats

Videos
Incendi a la fàbrica dels coneguts torrons i gelats de la Jijonenca
Incendi a la fàbrica dels coneguts torrons i gelats de la Jijonenca
MÉS FOTOS
Controlat l'incendi a la fàbrica de la coneguda Jijonenca després de cremar durant tota la nit - (foto 2)
Controlat l'incendi a la fàbrica de la coneguda Jijonenca després de cremar durant tota la nit - (foto 3)

L'incendi a la fàbrica dels coneguts torrons i gelats de la Jijonenca ha sigut controlat aquest dijous al matí després d'estar en flames durant tota la nit. Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, les flames s'han aconseguit controlar passades les huit i mitja del matí.

Tal com els va comptar elperiodic.com, aquest dimecres a la vesprada es declarava un incendi a la fàbrica dels coneguts torrons i gelats de la Jijonenca, concretament en la zona del taller, la qual cosa va obligar a desallotjar als treballadors.

Les flames van provocar diverses explosions encara que, afortunadament, no es van registrar ferits. L'incendi, segons han explicat des de el Consorci Provincial de Bombers, es declarava passades les dues de la vesprada en el polígon Espartar de la localitat alacantina de Xixona, on té una fàbrica la coneguda empresa de dolços.

Pel que sembla, les flames en la zona del taller van causar una important columna de fum i xicotetes explosions en el seu interior.

Fins allí s'han desplaçat bombers dels parcs de Sant Vicent i reforç d'Ibi i Cocentaina. Finalment s'ha controlat l'incendi aquest dijous al matí després de mantindre en suspens als veïns durant tota la nit.

Pujar