elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella presenta la seua programació per a "Un trimestre en Igualtat i al voltant del 8 de març"

Xirivella presenta la seua programació per a "Un trimestre en Igualtat i al voltant del 8 de març"
  • L’Ajuntament programa un trimestre d’activitats al voltant del Dia de la Dona

L'Ajuntament de Xirivella presenta la seua programació trimestral d'Igualtat i al voltant del 8 de març per al 2020, on convida a tota la seua ciutadania a participar. Es tracta d'una programació de caràcter transversal que mostra el grau de compromís amb la Igualtat de moltes àrees i serveis municipals que s'han volgut implicar organitzant activitats i on destaca la participació, com sempre, del teixit associatiu de les associacions de dones i feminista del municipi, així com dels centres educatius.

Les activitats programades inclouen activitats tan variades com les exposicions d'art i artesania, de Dones de Ciència, de Fotografia; amb teatre professional i amateur i un concert de música. Estaran també presents la poesia i la literatura, contacontes amb titelles, debats amb audiovisuals, una celebració africana, ball i diferents xarrades adreçades a tota classe de públic, des d'infantil a públic jove i adult i de temàtica variada.

Una programació que, a més, manté el caràcter reivindicatiu de la lluita per la igualtat i contra les violències masclistes amb les convocatòries a l'uníson de cada últim dilluns de mes en l'àmbit institucional i associatiu, i amb les dues convocatòries a les manifestacions pel 8 de març que tindran lloc a Xirivella i a València, respectivament.

Amb aquesta programació l'Ajuntament de Xirivella va implementant les accions incloses al Pla Municipal d'Igualtat (2018-2021).

Paqui Martínez, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Xirivella, s'ha mostrat satisfeta amb aquesta programació on s'han implicat multitud de departaments de l'Ajuntament i el teixit associatiu del municipi. Perquè precisament i tal com la regidora ha ressenyat, "la Igualtat ha d'abordar-se de forma transversal i treballar-se dia a dia, no tan sols una jornada o setmana". De fet, les activitats trimestral a Xirivella són només l'inici dels diferents actes i iniciatives que es desenvoluparan durant tot l'any.

Pujar